hollands nieuwe

Follow
9.5

User Avg

hollands nieuwe
telecomaanbieder hollands nieuweMet Hollands Nieuwe overal bereik met 3G

Telecomaanbieder Hollands Nieuwe bestaat sinds 2011 en houdt zich bezig met het aanbieden van Sim only abonnementen. Hollands Nieuwe is onderdeel van het Britse Vodafone die tevens de grootste provider op het gebied van mobiele telefonie ter wereld is. Holland Nieuwe is dan ook zoals het heet, een virtuele telecomaanbieder, en werkt onder de vleugels van het immense Vodafone dat mobiele netwerken heeft in 42 landen. Met een Sim only abonnement van Hollands Nieuwe maak je gebruik van het 3G netwerk van Vodafone, waardoor je door het hele land een zeer goed bereik hebt.

Sim only stukken goedkoper en flexibeler

Met een Sim only abonnement heb je alle voordelen van mobiel bellen, sms’en en internetten zonder dat je hiervoor iedere maand veel geld hoeft te betalen. Dat kan omdat een Sim only geen kosten rekent voor een telefoon, je gebruikt namelijk de telefoon die je al hebt. Als jouw huidige abonnement inclusief mobiel binnenkort afloopt en die telefoon doe het nog prima, dan kan je in plaats van opnieuw een abonnement met mobiel te nemen nu kiezen voor een Sim only. Dat scheelt je enkele tientjes per maand. Vraag wel eerst aan je huidige provider of zij de Sim Lock van je mobiel kunnen halen.

Kiezen uit 1 jaar of 2 jaar Sim only overeenkomst

Bij Hollands Nieuwe heb je de mogelijkheid om een Sim only abonnement voor 1 jaar of 2 jaar af te sluiten. Als je een 1 jarig abonnement neemt dan betaal je gemiddeld een euro meer per maand dan een tweejarig contract. Je moet na dat jaar wel in de gaten houden dat je opzegt want als je dat niet doet wordt je contract stilzwijgend verlengt en ga je fors meer betalen. Hetzelfde geldt bij een tweejarig contract. Bij een abonnement van bijvoorbeeld 2.000 MB/minuten/sms betaal je 2 jaar lang 15 euro, na die 2 jaar gaat de overeenkomst stilzwijgend verder en ga je 25 euro per mand betalen.

Huidig mobiel nummer behouden bij overstappen

Als je er voor kiest om een Sim only abonnement van Hollands Nieuwe te nemen kan je er voor kiezen om je huidige nummer te behouden. Dat is handig als je vrienden en familie jouw nummer hebben en je het vervelend zou vinden om iedereen op de hoogte te stellen van een eventueel nieuw mobiel nummer. Bij het aanvragen van je Sim only overeenkomst bij Hollands Nieuwe selecteer je dan gewoon het vakje nummer behouden. Je ontvangt van Hollands Nieuwe vervolgens een email met de instructies hoe je nummer te behouden.

Alles in één bundel

Bij Hollands Nieuwe maken ze geen onderscheid tussen belminuten, sms’jes en data. De abonnementen zijn glashelder en duidelijk. Je kiest bijvoorbeeld 1.000 MB voor jouw 1 of 2 jarig contract en hiermee heb je dan meteen ook je belminuten en sms’jes. Als die 1.000 MB er voor het eind van de maand doorheen is krijg je van Hollands Nieuwe een bericht dat je bundel volledig verbruikt is en moet je opwaarderen. Dat kan direct en is heel eenvoudig, je kiest uit bijvoorbeeld 5, 10 of 20 euro en kan dan meteen weer bellen, sms’en en internetten. Hollands Nieuwe laat je dus niet buiten je bundel bellen of internetten.

Scherp geprijsde Sim only abonnementen door gebruik 3G netwerk

Ondanks dat Hollands Nieuwe gebruik maakt van het netwerk van Vodafone die door het hele land een 4G netwerk heeft uitgerold, maak je bij Hollands Nieuwe daar geen gebruik van, maar wordt je automatisch aan het 3G netwerk gelinkt. Daar is niks mis mee want je hebt met dit netwerk alsnog een snelheid van 25 Mbit/s. Dat is snel genoeg voor het kijken van video’s en dagelijks gebruik van apps, email en algemeen internetten. Het 3G netwerk is bereikbaar door het hele land, inclusief de grensgebieden. Doordat anderen vaak wel op 4G zitten en Hollands Nieuwe niet liggen de Sim only abonnementen bij Hollands Nieuwe doorgans iets lager.

Met huidige bundel bellen en internetten in het buitenland

Bellen en internetten in het buitenland kan soms voor vervelende verrassingen zorgen. Voor je het weet heb je voor vele euro’s buiten je bundel verbruikt. Bij Hollands Nieuwe loop je dat risico niet omdat jouw bundel officieel alleen voor Nederland geldt. Maar als je met jouw bundel toch in het buitenland belt of internet worden de kosten automatisch van je bundel gehaald. En omdat de tarieven in het buitenland vaak stukken hoger zijn zal je sneller door je bundel heen zijn en koet je opwaarderen. Je hebt zo ieder geval de kosten goed in de gaten en kom je niet voor onaangename surprises te staan.

Opwaardeer tegoed 6 maanden geldig

Als je een maand niet uitkomt met je tegoed dan heb je de optie om je tegoed op te waarderen. Hiervoor zijn diverse bundels verkrijgbaar van 5, 10,20 en 40 euro en zijn 6 maanden geldig. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je maar weinig van dit aangekochte extra tegoed gebruikt en dat er een nieuwe maand ingaat met je standaard maandelijkse bundel tegoed. Je hoeft dan niet bang te zijn dat je het extra tegoed kwijtraakt of dat je het niet gebruikt. Hollands Nieuwe zal eerst het extra tegoed opmaken en dan pas aan je maandelijkse bundel beginnen. Zo blijft alles keurig in lijn met elkaar en ben je altijd bij de tijd met je bundel.

Bepalen hoeveel Mb je moet kiezen voor je Sim only abonnement

Bij het kiezen van je Sim only abonnement kan het zij dat je niet goed weet hoeveel Mb je moet nemen. Je kan hiervoor eens kijken op de afrekeningen van je huidige provider waarop het maandelijks verbruik in Mb staat vermeld. Je kan ook naar je bel- en internet gedrag kijken. Als je veel video’s kijkt op bijvoorbeeld Vimeo of Youtube, dan kan je bijvoorbeeld starten met een 1.000 Mb abonnement. Je belminuten gaan hier ook van af. Doorgaans is 1.000 Mb voldoende voor de gemiddelde mobiele internetter die af en toe video’s bekijkt. Video trekt relatief veel data weg. Als je dagelijks video’s kijkt kan je beter nog iets meer Mb nemen.

Lost Password